26.2.2013

Maatuskat

Tästä kankaasta tykästyin heti, mutta en aluksi tilannut ja se ehtii loppua kaupoista. Onneksi sitä tuli Hanhelille lisää ja sainpas minä omaani. Samalla tilasin yhteensopivaa luumunväristä collegea housuiksi. 
Viime keväällä meillä on ollut selvä collegehousujen vaje. Ne on siinä mielessä mukavat että niihin ei hiekka hiekkalaatikosta tarttu. Epäilen että ei tänäkään vuonna niitä rittävästi ja ajoissa valmistu, mutta tässä on ensimmäiset. 


Housujen kaavan pohjana Ob:n 1/2008 Jump kunnolla muokattuna ja hupparin kaava 1/2013 Bat Boy ihan sellaisena (no joskin korvat ja siivet jätin pois).


Tämä kangas on tosi pehmeä nurjalta. Ei se ollut kovin leveä ja meinasi loppua kesken, niin huppu on leikattu vinoon langansuuntaan.Ja lopuksi surkea sovituskuva kun ei malli ollut kuvaustuulella, mutta näkee tästä että hyvin tämä huppari vastaa kokoa, eli malli on about 108cm pitkä ja kaava on kokoa 110.4 kommenttia:

 1. Kyllä tässä taas silmä lepää. Jokainen yksityiskohtakin on viimeistelty. Tiedätkö, sulta olen oppinut kärsivällisyyttä viime aikoina. Tiedän että sen avulla sitä siistiä tulosta saadaan :)

  VastaaPoista
 2. Niin, ihan mielettömän kaunis ja siisti!!!

  VastaaPoista
 3. Liityin minäkin lukijaksi. Jospa tuosta taidokkaasta viimeistelystä ja huolellisuudesta tarttuis jotain omiin hommiin.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat, ja niiin huolella tehdyt! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...