5.3.2013

Kwazii!

Katsotaanko teillä oktonauteja? Meillä katsotaan! Nehän pyörii telkarissa jo kolmatta kertaa vissiin? Mun piti tehdä jo silloin viime vuonna oktonautipaidan, mutta en saanut aikaiseksi. Asiaa vaikeutti vielä se, että tytön mielestä samaan paitaan piti päästä sekä Kwaziin että kapteeni Valkoisen ja mun mielestä siinä pelkässä Kwaziissä olisi jo riittävästi näpertämista :)


Aplikointi sujui odottetua helpommin, mutta paidan kasaus sitten tökki... Jouduin purkamaan lähes jokaisen sauman. Pääntieresoriin en ole tyytyväinen myöskään, mutta se saa luvan olla tälläinen.
Keltainen interlock Hanhelilta, poltettuoranssi velour hamsuista, resori EK:sta. Paidan kaavana ottobren viserrys 4/2008.
Tyttö tykkää... Pitaiskö harkita myös kapteeni Valkoisen tekemista ;) eri paidalle siis.

13 kommenttia:

 1. Aivan mahtava! Tosi siistiä työtä! :)
  Meilläkin katsotaan Oktonautteja. Kapteeni Valkosen oon jo tehnyt, ja Kwasii on ollut pojalla toiveissa myös jo pitkään. Jospa jonain päivänä ehtisin...

  VastaaPoista
 2. Tää on taas siis sarjassamme niin älyttämän hieno että ei voi muuta sanoa kun "just joo, kunpa jaksaisi itse." Siis sanat ei riitä. Aivan mielettömän hieno, ei riitä sanat. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa oikeasti mainio lopputulos!!! Olishan se sopinut myös liilalle pohjalle, jospa se Valkoinen sitten liilalle pohjalle??? Oktonautit ovat tosi suosittuja, en minä uskalta edes kokeilla kun se aplikointi ei ole oikein mun juttu...Ihan täydellinen paita kyllä tämä on!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia, kiitoksia! Kewa, joo, hyvä idea! Se olisi kiva väriyhdistelmä, liila, valkoinen ja turkoosi. Viime ottobressahan oli sellainen ja mielyttävä oli, joo.

  VastaaPoista
 5. Can´t believe...ihan älyttömän uupee!! Kuin sä tuon oktonautti-merkinkin sait lakkiin väkerrettyä,huh huh!! Meillä poika oli aivan lumoutunut tästä paidasta!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Se merkki on maalattu kangasväreillä. RuttuNuttu-blogista idea on peräisin.

  VastaaPoista
 7. Vautsi, aivan upea applikointi ja ihana paita

  VastaaPoista
 8. Upea aplikointi! Meilläki kyseinen sarja on noussut neidon aamujen kohokohdaksi :D

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava! Meillä poika on myös Oktonautti-fani ja varmasti haluaisi itsellekin kwazi-paidan. :)

  VastaaPoista
 10. Upea! Ihan mielettömän hieno ja tarkka applikaatio. Ja neitokaisen onnellinen ilme kertoo kaiken. :)

  VastaaPoista
 11. Aivan huikea! Ja huolellisuutta voi taas vain ihailla! :)

  VastaaPoista
 12. Hurjan hyvän näköinen aplikaatio!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...