21.3.2013

Puutarhapiilo

No niin :) Tästä tulikin kiva setti vaikka läheltä piti ettei olisi tullut yhtään mitään. Siis minulla oli ollut hieno visio (niin minä ainakin luulin) naruolkainshortsihaalarista, jossa vyötäröllä nauhankuja nauhoineen. Ja kun on hieno visio, eihän pikku seikkoja jaksa/ehdi miettiä. Eli kuvittelin että tokihän se lapsi kaula-aukosta sisään mahtuu. Topin sovitusvaiheessa kävi ilmi ettei mahdukaan. Eikä mitään neppari/vetskari systeemiä voinut virittää, kun on siellä tiikerin pää just keskellä. Onneksi leikkasin yläosan suht pitkäksi ja helmaa kanttaamalla sain siitä topin ja shortseihin ompelin erillisen kuminauhakujan.


Ihanaa ihanampi Puutarhapiilo trikoo Selialta, pinkki interlock Hanhelilta. Kaavan pohjana Ottobren Verucshka toppi (1/3013) ja Higt Jump housut (4/2011).


   

Tyttöä harmitti kun ei tullutkaan tästä haalaria, niimpä lupasin hänelle ommella sellaisen toisesta kankaasta. Seuraava projekti. :)

9 kommenttia:

 1. Ihana setti! Mullakin on tarkoitus tehdä tytölle kesäksi shortsihaalari, jossain vanhemmassa Ottobressa on siihen kiva kaavakin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Missä lehdessä? En löytänyt muuta kuin 3/2011, mutta siinä vain isot koot.

   Poista
 2. Ihana setti! Mullakin tollainen toppi tuossa leikattuna. Tää on ihana kangas!

  VastaaPoista
 3. Hieno setti näinkin, vaikka haalari onkin mahtava idea.

  VastaaPoista
 4. Onpa sievä setti näin, vaikka olisi varmasti ollut haalarinakin huippu. Itse just eilen värittelin tätä kangasta mielessä vähän vastaava toppi.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia teille kommenteista! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi sievä setti, toivotaan helteistä kesää! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana setti, toivottavasti tulee lämmin kesä,;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...