30.4.2013

Summer basic

Minulla ei ole tapana testata kaavoja ensin ei niin mieluisilla kankailla. Leikkaan vaan heti sitä parasta kangasta. Tämä ei ole kovin viisasta, myönnän, mut kun... No, tällä kertaa otin ja leikkasin halpaa palalaarin löytöä ensin. Olisi pitänyt ottaa käsittelyyn parasta kangasta heti! Tämä on mainio kaava nimittäin. Tosiaan jätin sivupusseja pois :)


Topin kaava on summer basic (ottobre 2/2013), hameen kaava on oma. Siinä on nelja suikaletta ja vyötäröllä kapea kuminauhakuja. Trikoot  EK:n palalaarista. Kantit ovat  interlockia.

6 kommenttia:

 1. Tätä kaavaahan on pakko kokeilla, hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania. Tosi nätit värit. :)

  VastaaPoista
 3. Just aloitan leikkaamaan parasta kangastani ja hain vähän varmuutta hommaan :) Taidan uskaltaa lähteä leikkaamaan, niin hyvältä näyttää sun paita.

  VastaaPoista
 4. Just aloitan leikkaamaan parasta kangastani ja hain vähän varmuutta hommaan :) Taidan uskaltaa lähteä leikkaamaan, niin hyvältä näyttää sun paita.

  VastaaPoista
 5. Minä tykkään tästä kaavasta, "sivupusseineen" päivineen :)
  Ja kuulu kanssa niihin, jotka ei kokeile huonommille kankaille... Siinä käy helposti niin, että kun se vaate vaan ei näytä hyvälle, jos se on tehty karmeasta kankaasta niin turha sitä sen takia on testailla... Jää vaan paha maku kaavasta :))

  VastaaPoista
 6. ihanan näköinen kaava, ei ole kyllä osunut silmiin omasta ottobresta. tätähän pitänee kokeilla! :) ja minun mielestäni tuo kangaskin on kyllä aivan ihana! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...