17.5.2013

Skootterilla kesään

  Ja lisää kesävaatteita.. Skootteri-trikoo tarttui mukaan Lapsimessuilta. Yritin hillitä itseäni enkä ostanut Noshin osastolta mitään muuta. Kotimatkalla iski katumus että voi ei, olisi pitänyt ostaa vielä joustofroteeta housuiksi! No kuinkä tässä kävi? Kotona skoottereita kaappiin sullotessa huomasin että mullahan on parikin tähän kankaaseen täydellisesti sopivaa joustofroteeta.. Hups.. Siis kuka on hamsteri?..

  T-paidan kaava on ottobren Hoops (3/2012) ja housujen Chillax (1/2013). Mitään muutoksia en tehnyt, paitsi paidan helma on pidennetty ja housujen lahkeet lyhennetty. Skootteri-trikoo on Noshin, joustofrotee ja pinkki resori Metsolasta, keltainen resori EK:sta.
  Ja tassa vielä pari kuvaa framilonin ompelusta. Olen sen suurkuluttaja ;) Eli mittaan tarvittava pituus, jätän aloitus päähän pari senttiä pitkän "hännän" jotta saan paremman otteen, laitan 1/4 kohdistusmerkit kynällä ja ompelen kapealla siksakilla. Ensin pari-kolme tikkiä venyttämättä ja sitten framilonia venyttäen. Tässä kuvassa on Kestovaippakaupan 5 mm leveä framilon.  Ja kanttinkääntäjään vaan sitten (tässä tapauksessa). Jos poimuttaa esimerkiksi hameen helmaa jossa poimutuksia on paljon ja joutuu framilonia venyttämään kunnolla, niin se ei palaudu vältämättä täysin. Se täytyy ottaa huomioon mitoissa.


9 kommenttia:

 1. Saat kyllä tuon Framilonin käsittelyn kuulostamaan simppeliltä :-) Minäkin alan pikkuhiljaa olla nyt jokseenkin sinut sen kanssa kun olen vaan käyttämällä käyttänyt. Onpas kivan malliset housut. Lehdessä ei oikein sytyttäneet, mutta näitäkin on kokeiltava :-)

  VastaaPoista
 2. Ja hienot tekstit kuvissa! ;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista!
  Hanna, se on simppeli, harjottelun jälkeen ;)

  VastaaPoista
 4. Vautsi, kiva setti! Namun värinen ja kivanmalliset housut :)

  VastaaPoista
 5. Nämä sun ompelukset on ihan käsittämättömän virheetöntä jälkeä, kerta toisensa jälkeen saa huokailla kun katselee sun aikaansaannoksia ! Olet jo saanut tunnustuksen/tunnutuksia, mutta haluan omanikin sinulle antaa, löytyy täältä http://piiperopaaperopatikkajalka.blogspot.fi/2013/05/nain-keltanokkana-blogi-maailmassa.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...