31.5.2013

Taikametsä ja isoäidin neliöitä

  Minä toivon oikein paljon että tarvitsen tätä takkia aikaisintaan syksyllä. Päätin kuitenkin ommella sen jo nyt, koska muistan liiankin hyvin kuinka kylmänä viime kesänä tälläisestä unelmoin. Pehmeästä ja lämpimästä, vuorillisesta... Valitettavasti tästä ei tullut ihan niin mukava kuin olin suunittelut ;) Hartioista liian ahdas ja alhaalta vähän liian leveä. Huoh.. Lisäksi Metsolasta vuoriksi tilaamani interlock osoittautui turhan jäykäksi. 


  Kaava ottobren Saturday chilling (5/2011), joustofrotee Taikametsä, facebookin ompeluryhmään teettämä, raidallinen resori Pehemiästä.
  Ja sitten tämänhetkisille keleille sopivampaa vaatetusta. Tämän tunikan kaavan pohjana jäljeen ottobren Summer basic (2/2013), jonka pidensin reilusti ja sivusaumat muotoilin vartalomyöntäiseksi. Trikoo on Royal-tuotteesta aikoja sitten tilattu. 
14 kommenttia:

 1. Ihana malli tuossa ylemmässä. Täytyypä ottaa tarkasteluun. Ja varmaan eka taikametsävaate jonka minä pukisin päälleni. Mulla ei enää ole koko kangasta, kun tein siitä itelle t-paidan ja se jäi hurjan isoksi raskauden jälkeen ja myin sen jo kirpparillakin.

  Osaat tehdä hurjan hyvin vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri sen takia tein tästä kankaasta itselle takkia että jäisi muistoksi. Takki on pitkäkestoinen vaate :)

   Poista
 2. Ihania juttuja olet ommellut! Taikametsätakki näyttää kyllä hyvältä. tuota kaavaa voisin kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania molemmat! Erityisesti tykkään tuosta tunikasta.

  VastaaPoista
 4. Mulla on myös tällä kaavalla takki työn alla. Näyttääpäs hyvältä :) Teitkö tuon takakappaleen kahdesta osasta? Mietin niiden yhdistämistä kun en raaskisi sotkea kuvioita tuosta kuosista.

  Ja aivan ihana mekko isoäidin neliöstä. Mistä saisi tuollaisen kropan... :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä, kahdesta osasta. Luulen että ei kannata niitä yhdistää. Facebookissa joku kirjotti että yhdisti eikä tykkänyt. Ja kiitoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. No sitten en taidakaan ehkä alkaa kikkailemaan sen kanssa. Teen nyt ensin tuommoisen koeversion ennen kuin uskallan silputa parempia kankaita :-D

   Poista
  2. :D :D Niin olisi pitänyt minunkin tehdä.

   Poista
 6. Mielettömän kivoja. Tuo tunikakin näyttää todella hyvältä siun päällä!

  VastaaPoista
 7. Löysin sun blogiisi jostain linkin kautta surffaamalla. KIvalta näyttää blogisi. Taidan jäädä lukijaksesi. Kauniita ovat ompeluksesi myös! :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kun löysit tänne! Tervetuloa ja kiitoksia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...