16.6.2013

Ilmatar

  No voi-voi, kangaskauppiat, mitä te meille kangashulluille teette! Löytyy kaapista raitaa ja pilkkua, printtiä ja yksiväristä, mutta valokuvaprinttiä ei tähän asti ole löytynyt. No nyt on sellaistakin. 
  Ensimmäisena tästä valmistui paita ihan itselleni, mutta lisää "ilmattaria" on luvassa, koska tyttö tykästyi kankaaseen ja heti "varasi" itselle sen osan kankaasta, jossa on joutsenia.
 Piti jotenkin yhdistää yläosan tuohon raitaan ja äitini kanssa yhteistuumin keksimme tuollaisen nauhakujan. Se jatkuu siis taaksekin, tosin ei kuvassa paljon erottu. Kaavan pohjana on joku mekko SK-lehdesta, numeroa en muista, mutta jos jotakin kiinosta niin voin etsiä sen. Valokuvaprintti kangas on Seliasta ja musta-valko raitatrikoo Majapuusta.


 
  Ja sitten taas jäljeen kerran Onion 2035. Hihat vaan jätetty pois. Kangas on ostettu joskus kauan sitten Tukholmasta.11 kommenttia:

 1. Interesting belt in first model. Very succescful view.

  VastaaPoista
 2. Aivan uskomattoman hyvä oivallus lintupaidassa tuo nauhakuja. Raitakangas sopii tosi hyvin jatkopalaksi. Alemman mekon kangas on unelmankaunis!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniisti toteutettu tuo lintupaita. Hieno kangasyhdistelmä. Tunikan kangas on myös todella söpö. Taidokkaita käsitöitä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 4. Somia molemmat! Mutta tuo ilmatar paituli on ihan huippu! (:

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo ilmatar!! Ja myös mekko!

  VastaaPoista
 6. Käy muuten hienosti tuo raita tuon ilmattaren kanssa ja hyvä idea tuo nauhakuja. Oot kyllä taitava! Mekosta tykkään kanssa. Söpö kangas :)

  VastaaPoista
 7. Lintupaita on aivan mielettömän onnistunut!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kiitos teille kaikille!

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana ilmatari paita ja tosi ihana Onion <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...