21.7.2013

Hurmuri

  Mulla on tapana leikellä ja ommella yksi vaate kerrallan. Ei mulla onnistu leikata heti muutama ja sitten ommella vaan, ei. Innostus lopahtaa, idea unohtuu... 
  Tämän jumppiksen kanssa kävi niin että puolessa välissä huomasin ettei vuoriksi ajateltuani raitatrikoota siihen riitäkään. Piti tilata sitä lisää, haalari laittaa sivuun ja ommella jotain muuta. Eikä sitten kun postipaketti saapui enää huvittanut jatkaa. Nyt pitikin oikein ottaa itseä niskastä kiinni että saisin tämän loppuun.


  Haalari on kokonaan vuoritettu ja takana ei ole saumaa. Kaavan pohjana on luova yhdistelmä Onionin One piecea (40004) ja Ottobren Jumpsuitia (4/2012).


 Joustofrotee Hurmuri on Verson Puodista, raitatrikoo, "Rakkaudella ommeltu"-lappu ja kokomerkki Sampsukasta, raidallinen resori Pehemiästä.

8 kommenttia:

 1. Onneksi jaksoit tehdä loppuun. Tuli tosi kiva ja taas NIIN siististi tehty! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa siististi ommeltu taas!!!

  VastaaPoista
 3. Huikean ihana ja miten osaatkin ommella niin siististi. Tunnistan niin itseni tekstistä, usein into meinaa isompien ompelusten kanssa loppua totaalisesti kesken. Pitäisi ommella aina heti loppuun saakka. Hyvä kuitenkin, että pinnistit tämän valmiiksi. Niin hieno tämä on!

  VastaaPoista
 4. Ihana ja lämpöinen jumppis! Tuo hurmuri on kyllä niin <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana haalari kauniilla äidin näköisellä tytöllä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...