7.9.2013

Kruunupäinen neiti

  Pik-ku prin-se-ssaaa. Vaikka ei näillä vaatteilla ole mitään tekemistä prinsessavaatteiden kanssa kruunuja lukuun ottamatta, soi tämä yhden piirretyn tunnustusmusikki minulla päässä koko ajan, kun ompelin tämän paidan. Pinkkiä, kruunuja ja kimallelankaa, tässä paidassa on kaikki, josta viisivuotias tyttö tykkää :) Farkuista samoilla keinoilla koitin tehdä kelpaavat. Kimallelankaa ei tosin ole, mutta ne on vuoritettu pinkillä trikoolla, tikattu vaaleanpunaisella langalla ja taskunsuissa on strasseja :) Kruunukin löytyy koristenauhan pätkästä.
  
  Kruunu-interlok on hamsuista ostettu, farkku-kangas EKsta. Paidan kaava on Viserrys (ottobre 4/2008) ja farkkujen kaava Forest Path (4/2012).
  Ja tälläinen kuva vielä. Täytyy sanoa että kovasti haaveilen järkkärin ostamisesta. Tulisiko sillä parempia kuvia kenties? 


12 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertainen applikaatio. Kaunis ja selkeä. Millä ihanalla kiiltävällä olet sen ommellut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on joku tälläinen koristelanka, on ollut mulla ties monta vuotta, eikä rullissa lue mitään. Mutta vastaava on Madeiran metallic brodeerauslanka.

   Poista
 2. Люблю такие комплекты - просто и очаровательно )

  VastaaPoista
 3. Oi nami, farkut ovat upeat!!!

  VastaaPoista
 4. On kyllä taas niin hieno setti. Mahtavat nuo farkut kaikkinen strasseineen ja koristetikkauksineen. Ja loistoidea näille ilmoille vuorittaa ne trikoolla.

  Ehkä se joulupukki tuo meille ne järkkärit ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoritin ne sillä ajatuksella että olisi mahdollisimman mukavat, ettei vaan mikään hierrä missään. Muuten neiti ei olisi suostunut päälle laittakaan :D

   Se olisi joulupukin puolesta erittäin ystävällistä. Pitää muistaa olla kiltti :P

   Poista
 5. Aivan sairaan hieno setti! Ihana yksityiskohta tuo kimallelanka tuossa kruunussa.

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän hienot housut ja upean siistit koristeompeleet. Tunikan kimalleommel on hieno yksityiskohta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...