15.10.2013

Soulbird

  Miksikö näitä kankaita aina pitää ensin marinoida kaapissa vähintäin puolivuotta? En tiedä, mutta näin tapahtuu lähes aina : pesukoneen ja kuivausnarun kautta ja kaappiin, ja kaappiin... ;)
No, nyt tässä tapauksessa on minulla hyvä selitys. Ostin tämän ihanan Soulbirds-trikoon keväällä, lapsimessuilta Ikasyrin osastolta valmiin metrin palan. Ja koska metrista saa pitkahihaisenkin tunikan itselle, en viitsinut siitä mitään kesävaatteita ommella. Eli kaappiin piti laittaa syksyä odottamaan.
  Kaava on jäljeen kerran Onion 2035. Ja ette tietenkään huomanneet että kohdistukset yläosassa vähän pielessä, ettehän? :) Se ei ollut vahinko, vaan yritin säästää kangasta tuubihuiviin kaikin keinoin. Seli, seli. Ihan turhaan, liian pieni pala jäi kuitenkin.


  Talvi on tulossa, kyllä. Ja talvella tykkään pukea pitkähihaisten paitojen päälle lämpimät liivit. Tämän liivin neulos löytyi Eurokankaan palalaarista. Tuo paita ei tähän ihan sovi, mutta mulla ei ole muita yksivärisiä (!!!) Täytynee korjata tilanetta.  Kaavana on mekon kaava jostain Suuri Käsityö- lehdestä, josta hihat jätetty pois.

7 kommenttia:

 1. Mut mä just ihailin nimenomaan tota hienoa kohdistusta, mä aattelin että se on tarkoituksella kohdistettu noin ja siis musta tosi onnistuneesti! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno tunika. Ehkä mun täytyy kokeilla omaa Onion kaavaani :)

  VastaaPoista
 3. ihana!!! kaunis on kuosi ja täydellisesti istuva tunika!

  VastaaPoista
 4. Toi Sould Bird on kylla niin ihanan nakonen. Ja tuo liivi tuohon pitkahihasen paalle just passeli. Kivan neuloksen loysit. :)

  VastaaPoista
 5. Mä oikein kaksi kertaa katsoin, että onko sulla ylipäätään mitään poikkisaumaa tuossa soulbird-tunikassa, kun niin hienosti olet kohdistanut. Ihanat nuo pussittavat hihat :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä niin hieno tunika, että tekis mieli alkaa kokeilemaan tuota itelle ompeluaki..

  VastaaPoista
 7. Soulbird ♥. Niin kaunis. Ja voi video, miten istuva tuo tunika on sulle. Wauh!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...