27.10.2013

Vaaleanpunaista

     Lisää kankaanpainantakokeiluja. Valoitetulla seulalla tehty painatus. Itse asiassa tämä oli vain pieni koetilkku, mutta koska ensi yrittämällä tulikin niin hyvä lopputulos, en voinut sitä roskiinkaan laitaa. Riitti just pipoon, sisällä on vaaleanpunainen fleece. Ettei käy kuin Marimekolle, kerron että hahmoja piirtäessä otin mallia lastenkirjasta ;)


  Viidakkokirjan Bagheera hyppäsi paidan etumukselle. Paperisabluunalla ja avoseulalla on tehty tämä kuvio. Vähän kyllä epäonnistui, väriä ei tarttunut kunnolla kankaaseen. Tyttö kuitenkin kysyi koko ajan milloin pantteri-paita valmistuu, niin ompelin sen :) Yritin korjata kuviota väriä lisää sienellä töpöttämällä, vähän on epätasaista, mutta kai tämän kanssa voi elää ;)  Trikoo ja resori Ek-sta, kaava Viserrys (ottobre 4/2008).
  Vaaleanpunaisia juttuja lisää. Pitkään to do-listalla ollut ompelus, fleecetakki. Kaava Funny fox (ottpobre 4/1012). Fleece hamstereista, vetskari paikallisesta ompelimosta.


  
  Tässä kuvassa paita on jo kerran pestynä. Hyvin pysyy väri. Tämän postauksen paidat pesty jo monen monta kertaa ja ei yhtään haalistuneet. Värit ovat Emo-tuotannon ja hankin ne Hobby pointin myymälästä.
  

21 kommenttia:

 1. Ihania ja erittäin siistiä kädenjälkeä! Painatukset oli erittäin hienoja, sanot mitä sanot :)

  VastaaPoista
 2. Voihan ristus miten siisti!!! Ihanat kaikki ja väri olis niin meidän tytön mieluinen!!!

  VastaaPoista
 3. Aivan mieletöntä, miten joku voi tehdä näin siistiä jälkeä. Kuvat on UPEAT!

  VastaaPoista
 4. Ooh, mahtavaa! Ja todellakin, työnjälki on ihan huikeaa! Upea tuo pantteri, meidän tyttö kävi kurkkaamassa sopivasti ja ihasteli myös isoon ääneen "äiti määki haluan samanlaisen". :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi miten tarkkaa työtä, todella siistiä jälkeä! :)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita painatuksia!!! Ja itsekin on tytölle pitänyt fleecetakki ommella, joten kiitos kaavavinkistä, ei tarvi alkaa selailemaan lehtiä turhaan:)

  VastaaPoista
 7. Ensimmäistä kertaa löysin blogisi, sinulla on täällä tosi kivoja omepluksia ja hienoja painatuksia :)

  VastaaPoista
 8. Todella hienoja ja huolellisesti valmistettuja ompeluksia =)

  VastaaPoista
 9. Mielettömiä nää sun kankaanpainannat!! Tuo pipon painanta on tosi upea!!

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän siistejä ompeluksia ja nämä itse painetut kuosit <3

  VastaaPoista
 11. Mahtavat kankaanpainannat sinulla menossa! Tuo olisi kyllä kivaa puuhaa, pitäsisi varmasti mennä jollekin kurssille.

  VastaaPoista
 12. Aivan upeita! Sinulla on täällä kyllä kaikki muutkin ompelukset todella kauniisti tehtyjä :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos teille oikein paljon kehuista! Tuntuu tosi kivalta kun tykkäätte minun tekeleistäni! :) :)

  VastaaPoista
 14. Löysin blogisi sattumalta ja voi ihanuus mitä olet täällä tehnyt :) Aivan ihana tuo pipoon painettu kuva ja mikä ihana noita ja puku :) Minua kans kiinnostaisi tuo kankaanpainanta, mutta pitäisi perehtyä asiaan tarkemmin. Joskus aikoinaan kans tupsutellut sabluunalla värejä kankaisiin jne..

  VastaaPoista
 15. Löysin blogisi sattumalta ja voi ihanuus mitä olet täällä tehnyt :) Aivan ihana tuo pipoon painettu kuva ja mikä ihana noita ja puku :) Minua kans kiinnostaisi tuo kankaanpainanta, mutta pitäisi perehtyä asiaan tarkemmin. Joskus aikoinaan kans tupsutellut sabluunalla värejä kankaisiin jne..

  VastaaPoista
 16. Törmäsin sun blogiin ensimmäistä kertaa, en ymmärrä miten en ole ennen huomannut sun blogia, sillä sä ompelet niin mielettömän hienoja vaatteita. Niin paljon hienoja yksityiskohtia olet keksinyt vaatteisiin. Jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
 17. Kerropa tuosta sun peittarista! Ei ole se yleisin Janomen malli jota monilla on, muutaman satasen kone? Sitä olen itsekin kokeillut joskus muutaman päivän ajan, mutten vakuuttunut. Mulla on itselläni Berninan peittari mutta jos tuossa on päällitikki ja kone toimii muutenkin moitteettomasti (ei tee hyppytikkejä!?) niin mene kyllä vahvasti harkintaan josko vaihtais merkkiä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sen verran tässä näköjään ollaan jo unta vailla, että tarkoitan siis yläpeitetikkiä tuolla päällitikillä. ;)

   Sen verran googlasin kun sain taas netin toimimaan, että tuo 1200D on siis saumuri/peittari-yhdistelmä. Käytätkö saumaamiseen toista konetta vai vaihdatko samalla koneella aina saumojen ompelun ja peitetikin välillä? Kerro kaikki jookos! ;)

   Poista
  2. Laitoin sähköpostia sinulle, Tiina!

   Poista
 18. Päällitikkaukset ovat kyllä mielettömän siistejä niin kuin kaikki muukin töissäsi. Minuakin kiinnostaisi tietää, millainen peitetikkikone sinulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi toinenkin lukija kysyi minulta minun koneista ja ehdotti että tekisin niistä postauksen. Ehdottomasti teenkin jossain vaiheessa, eli kannatta pysyä linjalla :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...