12.11.2013

Siiri ja Myyry

  109 lukijaa! Ihanaa! Kiitos vaan oikein paljon teille lukijaksi liittyneiksi! :) Ihanaa!

  Täällä on ollut tosin vähän hiljasta. Syynä on remontti. Remontoimme vain yhden huoneen, mutta jostain ihme syystä koko asuntomme on ollut kaaoksessa. Pikku hiljaa tavarat löytyvät nyt takaisin paikoilleen ja kohta pääsen ompelemaan taas :)

  Tämä setti valmistui ennen remonttia. Ei ollut ehkä paras valinta tämä kangas tähän malliin, mutta kiva tuli kuitenkin, vaikka kohdistukset on mitä on. Tyttö tykkää, se on pääasia.


  Trikoo Paapiin, turkoosin velourin ja resorin alkuperää en muista. Kaavat Prinsess castle (ottobre 4/2013) ja Milla (6/2010). Tunikan kaavan piirsin koossa 110, vaikka tyttö onkin noin 118 cm pitkä, pidensin vain hihat ja helman.

6 kommenttia:

 1. Moi! Eli melko leveää mallia on tämäkin tunikakaava? Omalle tytölle on seuraavana projektina kokeilla, hän on tuommonen hoikkeli kanssa, pituutta 115cm tällä hetkellä.. Että ei varmaan kannata 122 kaavaa lähteä piirtämään, ehkei edes 116cm kaavaa.. Hyvältä näyttää tää pidennetty 110 tyttösi päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä leveyttä riittää tässä 110 koossakin :) Ei kannattaa piirtää 122 koon, jos tyttö on hoikka. Ja hihat pidensin 11cm, koska kaavassa ne oli vajaamittaiset.

   Poista
 2. Tämä on kyllä kiva kaava :) Tylsää että mitoitus on mitä sattuu ja joutuu muokkaamaan, mutta lopputulos on vaivan väärtti. Ihana setti on. Turkoosi käy tosi nätisti harmaan kanssa. Ja vau mikä tapetti taustalla! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hanna! :D Joo, tapetit ovat värikkäät. Kun 5 vee pääsee sisustussuunittelijaksi ei väreissä säästetä :D

  VastaaPoista
 4. Onpa kivat varit ja kankaat tassa tunikassa. Sopii hyvin mielestani yhteen. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...