13.1.2014

Kuka söi kalat?

  Tykkäsin tästä kalanruoto-trikoosta heti, mutta päätin olla ostamatta, kun on minulla niitä kankaita vähän liikaa muutenkin. Sitten kävi niin, että tyttö näki tästä kankaasta tehdyn vaatteen kun seläilin netissä blogeja, ja oli heti että "vau! hauska!". Kangas toki tässä välissä ehtinyt kaupoista jo loppua. Onneksi on olemassa Kangashamsterit :) Sain sieltä ostettua pienen palan. Ei ihan riittänyt paitaan, laitoin sitten jatkopalat hihoihiin ja helmaan mustasta trikoosta. Kaveriksi collegehousut jämäpaloista myös.  Kukas taskusta kurkistaa? No se on se syypää, miksi kaloista jäljellä vain ruotoja ;)  Kissan kuva löytyi netistä. Tein aplikaation niin että ensin silitin kaksipuolisen harson avulla lahkeeseen palan valkoista trikoota ja sen jälkeen päälle silitin mustasta collegesta leikatun kuvion. Reunat tikkasin suoralla ompeleella kaksi kertaa.  Kalanruoto ja musta trikoo hamsuista, musta college Marimekko, pinkki ties mistä, samoin resorit, sirkat EK-sta, solmimishauhan virkaa hoitaa pätkä matonkudetta.

11 kommenttia:

 1. Onpas ihana setti! Kurkkiva kissa on ihan herkku. Meillä on pojalla tästä ruotokankaasta myös paita. Sitä on pesty kymmeniä kertoja ja se on koko ajan aivan uudennäköinen. Hyvä materiaali siis.

  VastaaPoista
 2. Voi, tästä tuli kyllä tosi hauska!! Ihanan pirteä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiva setti! Kissa on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 4. Hauska, ihanan tarinallinen setti :)

  VastaaPoista
 5. Лена, замечательная идея и с юмором! Для любителей котов это вообще бесподобный комплект.
  С наступившим тебя новым годом! Пусть приходят новые идеи.

  VastaaPoista
 6. Mun silmään pisti heti tuo ihana kissa. Kiva toteutus ja varmaan perinteistä applikaatiota nopeampi tehdä. Ja niin mahtavia yksityiskohtia taas tarinoineen kaikkineen :) Upea!

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille! :)
  Pikku Akka, kiva kuulla että tämä on laadukasta materiaalia. Olispa kaikki kankaat yhtä laadukkaita!

  VastaaPoista
 8. Löysin vasta hiljattain blogisi ja ei oi kuin sanoa että wau, uskomattoman taitava ompelija olet, niin tarkasti ja huolellisesti ommeltu jokainen sauma, tykkään kovasti =)
  Minua kiinnostaisi kovasti tietää millaisilla koneilla ompelet ja jossain postauksessa nähty kantinkääntäjä? kiinnostaa minua kovasti, miten se oikein pelittää? Itsekin aikoinaan alaa opiskelleena menetin ompeluintoni vuosikausiksi, mutta nyt olen löytänyt taas ompelijan itsessäni ja uusia koneita tekisi mieli ostaa, joten vinkiksi sinulle, teeppäs postaus käyttämistäsi koneista ;)

  VastaaPoista
 9. Wautsi! Hauska idea ja toteutus! Pirteä lopputulos!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...