19.2.2014

Ei pöllömpää

  Aloitin tämän takin ompelun kiireessä viime viikolla. Ajatuksena oli että laittaisin tämänkin Sylvan huutikseen, mutta enpäs valitettävästi ehtinyt kuitenkaan :(  No, kun tämä on tytölleni sopiva kokoa, niin jää meille sitten.
  Ensin suunnitelmissa oli laittaa vuoriksi pelkkää fleeceä ja hihoihin liukasta vuorikangasta, mutta epäilytti tulisiko takista liian ohut. Leikkasin sitten vielä vanua väliin. Hupussa ja taskuissa vanua ei ole, paitsi niiden vaaleanpunaisissa reunoissa.


  Takista tuli aika ihana, vaikka itse sanon :) Pehmeä ja lämmin. Ja kyllä oli niin mukava ommella puuvillaa piiiitkästä aikaa. 
  


  Laatikosta löytyi täydellisesti sopiva "handmade" ompelumerkki :) Muistin jopa ommella ripustuslenkin.  Taskuissa on fleecevuori. Kaareviin reunoihiin ompelin ensin poimutuslangan ja sitten silittin muotoon pahvisabluunaa käyttäen. 


  Vähän jäi harmittamaan, kun takki oli jo melkein valmis, huomasin että mulla olisi tähän sopivaa vaaleanpunaista puuvillapitsiä. Niin. No, ehkä seuraavaan muistan laitaa? ;)


  Takin kaavana ottobren Tinttiina (6/2011). Muutoksia en tehnyt, paitsi lisäsin taskut ja hihansuista tein käännettävät. Puuvillat ja vanu EK-sta, fleece Royal-tuoteesta, vetskari paikkalisesta ompelimosta.

12 kommenttia:

 1. Voi pentele, kun on taas hieno! Niin siististi tehty, vanut välissä ja kaikkea. Onneksi laitoit lähikuvan tuosta lerpukkeesta. Saatan joutua tsiigailemaan sitä vielä uudemmankin kerran ;)

  VastaaPoista
 2. Tää on niin hieno! Mä en ikinä saa aikaiseksi tuollaista määrää yksityiskohtia. Ja pahvisabluuna... ei ole käynyt mielessäkään.

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki aivan ihanissa sävyissä. Niin siististi tehdyt yksityiskohdat, upeaa :)

  VastaaPoista
 4. Hieno ja viimeisen päälle tehty takki! Neidon sukkahousutkin niin väreiltään takkiin sopivat :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana takki, ja niin niin siistiä jälkeä!

  VastaaPoista
 6. Ihana. :) Tekee muhkean oloisen nuo vanutäytteiset yksityiskohdat.

  VastaaPoista
 7. Todellinen herkku tuo takki ja on kyllä siisti:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...