11.2.2014

Sylva-huutokauppaan

Ompeluryhmä Saumanvara, johon minä kuulun, tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!


ps. Tätä viestiä saa jakaa!


Huutokauppakansioon pääse tästä

Teksti kopioitu Piilon Facebook-sivulta.


  Minä ompelin huutokaupattavaksi rimpsuhelmamekon koossa 116-122. 
Mekon yläosa puuvilla-elastaanitrikoota ja helmaosa 100% puuvillatrikoota ja tyllia.Käykää ehdottomasti tsekkaamassa huutokauppakansiota, siellä on aivan upeita töitä !

4 kommenttia:

  1. Tosi kaunis! Ja tässä on riittävästi kokoakin, monet huutokaupan ihanuudet ovat harmi kyllä aivan liian pieniä meidän nappuloille. Itsekin tahtoisin osallistua, osui tämä kampanja vain niin kiireiseen saumaan, että saa nähdä ehdinkö mitään surauttaa. Ainakin aion olla mukana huutamassa. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana mekkonen! Tämä sopisi hyvin meidän keskimmäisen kaappiin :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana mekko :) Kaunis yksityikohta tuo tylli helmaröyhelöiden keskellä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...