11.3.2014

Keltaista

  Teki mieli ommella jotain tämän, aikaisemmin ompelemani tunikan tapaista, mutta kevyemmästä kankaasta. En kuitenkin ihan samanlaista halunnut. Selasin lehtiä ja päädyin kokeilemaan Ottobresta (5/2008, malli 10) löytyneen tunikan kaavan. 

 
  Käytän yleensä vaatteita kokoa 36-38, mutta kaavan piirsin koossa 34 ja lisäksi vielä vyötäröstä hieman kavensin. Myös hihoja kavensin alaspäin. Ja sopiva tuli :)

 
  Valkoiset kaarrokeen ja kaitaletaskut tein siinä toivossa että ne vähän rauhoittaisi kokonaisuutta ja ei se enää olisi niin keltainen. Mutta eipäs auttanut, keltainen on edelleen, oikein silmiin sattuu... :D
 


 
  Tämä nyt kyllä jää kesää odottamaan. Luulen että kesäisessä väriloistossa ja auringonpaisteessa pystyn näin värikästä vaatetta käyttämään. Nyt mun talven vaaalea iho näyttää oikein sinertävän liilalta tämän tunikan kanssa. Eli kesää odottelessa!

11 kommenttia:

 1. Ihana auringonpaisteinen vaate! Tosi kiva.

  VastaaPoista
 2. Musta tämä on ihanan aurinkoinen! Sopii musta näin kevääseen erinomaisesti.

  VastaaPoista
 3. Ihana nähdä näin keväisen raikasta :) Malli on tosi kaunis ja istuu sinulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 4. Ai kun kiva! Mulla on tätä samaa kangasta odottamassa paitaa itselle. Vähän olen vierastanut keltaista väriä, mutta tästä postauksesta sain lisää rohkeutta toteutukseen, jes! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Ja valkoinen keventää kivasti; just hyvä näin!! :)

  VastaaPoista
 6. Juurikin mahtavan värinen! Energinen!

  VastaaPoista
 7. Kieltämättä paita on kovin keltainen, mutta raikkaalla ja hyvällä tavalla. Tämä on oikean kevätpaita ja malli sopii sinulle todella hyvin!

  VastaaPoista
 8. Ajattelepa kesä ja vaikka valkoiset leggarit tämän kanssa. Aivan ihana :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...