17.4.2014

Tiira

  Tykkään tästä kankaasta todella paljon, minusta se on niin kaunis! Tämän paidan kanssa kävi kuitenkin niin että muutama kuukausi se lojunut puolivalmiina ufo-laatikossa. Silloin otti niin päähän kun linnun nokka osui just tuonne noin... kalakin vielä roikkuu, huoh.. ;) No, nyt kokeilin paidan uudestaan ja päätin etten anna häiritä, olkoon nokka siellä missä on, ja ompelin tämän loppuun :)


  Kankaan raportin korkeus ei ihan riittänyt yksinään. En halunut etukappaleelle ylimääräisiä saumoja ja muutin sitten raglan-paidan kaavaa niin että hiha ja etukappaleen yläosa on yhtenä kappaleena.


  Tämä toimisi varmaan paremmin puuvillatrikoossa, kun tuo harmaa on viskoosia ja laskeutuu ehkä liiankin hyvin tähän malliin.


  Takakappale on tehty samalla tavalla.  Harmaa viskoositrikoo EK:sta, Tiirat-trikoo on Selian, ja se on loppuun myyty. Onneksi minulla on jemmassa viela yksi pala tätä ihanaa kangasta. Tästä ja  tästä pääset katsomaan minun aikaisemmin ompelemiani vaatteita tästä kankaasta.

  Muutama uusi lukijakin tänne ilmestynyt. Ihana! Oikein lämpimästi tervetuloa! :)

16 kommenttia:

 1. Vau! Tosi hieno! Kuvissa ei ainakaan nokka häiritse :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis toteutus! Sinä se onnistut aina tämän kankaan kanssa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea epäonnistua, kun kangas on niin kaunis itsestaan. Kiitos!

   Poista
 3. auts miten näyttävä paita! Ja tosi mielenkiintoinen tuo kaavoitus tuossa hiha-yläosassa!

  VastaaPoista
 4. Лена, здравствуй,
  мы тут объявили борьбу с "покупками в ящик" http://ullavapoint.blogspot.ru/2014/04/POKUPKAVYASCHIK.html
  может быть тебя тоже заинтересует эта тема? Или ты расскажешь свои секреты, как не сделать ящик бездонным. А может быть расскажешь как с этим в Финляндии?
  Хотя у тебя наверное залежей не бывает ) Как всегда, все великолепно!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ха-ха! Я не расскажу свой секрет, как не сделать ящик бездонным, потому что это и для меня секрет :D :D Видели бы вы мой шкафчик с "тряпочками" (как мои муж говорит) :) Ну а как в Финляндии с этим дела обстоят, могу и рассказать :)

   Poista
  2. Лена, было бы ооочень интересно !

   Poista
 5. Todella kiva hihakaavoitus.
  Tämä kangas on ihan mun suosikki. Niin kaunis!

  VastaaPoista
 6. Kaunis paita, tosi kekseliäs ja toimivan näköinen ratkaisu saumojen suhteen :)

  VastaaPoista
 7. Tämä, niin kuin se raidallinenkin versio, ovat ihan parhaita versioita tästä kankaasta. Todella kiva tuo hihakuositus ja leikkaus, eikä kuviokohdistus ole paha ;).
  Omani lojuu vieläkin tuolla tekemättömänä, viime kesänä jo pyysin lupaa kopsata sitä raitapaitaa. Jos saisin sen nyt aikaiseksi .)

  VastaaPoista
 8. Ihana yhdistelmä yksiväriseen! Minunkin teki mieli tästä itselleni paitaa, mutta en osannut nuin kivaa yhdistelmää suunnitella.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...