6.7.2014

Jätskiä ja kukkasia, eli siis kesä

  Vähän epäilytti ommella lyhythihaisia paitoja ja shortseja, mutta ihan turhan onneksi. Kesä on palannut, hurraa!! 


  Ihanasta Käpysen mehujäätaika-trikoosta ompelin tytölle hupullisen t-paidan. Tykkään. Ja tyttö tykkää myös :) Kaavana ottobren Viserrys (4/2008) ja hupun kaava jostain toisesta paidasta.


  Legginsien farkkutrikoon laatu olikin sitten pettymys. Langat nousee siinä tosi helposti. Harmittaa. :( Kaava Ottobre 4/2011. Farkkutrikoo ja raitaresori Kestovaippakaupasta.


  Pinkistä EK:n puuvillatrikoosta liehuvahelmainen t-paita. Hevonen-silityskuva viimekesäiseltä Tallinna-reissulta. Käänteet ja pääntie tikattu pinkillä neonvärisellä langalla, joka on myös Tallinnasta. Kaavana on tässäkin Viserrys helma muokkattuna.


  Tälläiset shortsit suunnitelin ompelevani jo viime kesästä, kun Ottobressa oli kaava pienissä koissa. Tämän kesän lehdessä oli isommat koot. Vaikka ei tarvinnut kaavaa isontaa, ei ne silti helpolla antautuneet, täytyy sanoa :/ Mutta lopputulos palkitsee ;)  Ikasyrilta tilatusta kukka-trikoosta singoalla-tyypinen pusero. Kaava Ottobren 1/2011 Tangerine pienin muokkauksin.


  Aurinkoista kesän jatkoa teille kaikille !!

8 kommenttia:

 1. Kelpaapa helteiden tulla. Kauniita vaatteita, kivoja malleja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Helteet ovat nyt kyllä tervetulleita :)

   Poista
 2. Лена, мне очень нравится, то что ты делаешь.
  Скажи, а на какую это погоду? Какую температуру?
  В Финляндии я столкнулась с 25* переходящими на следующий день в 16*. Дело было в Лапландии.
  Какое в Финляндии лето?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Спасибо! Ну да, в начале лета было 28* переходящее на следующий день в 6*. Но вообще лето такое же как в Питере. У вас в Москве по-моему лето лучше. А одежду эту сейчас носим, вот сегодня было 25 :)

   Poista
 3. Kauniita vaatteita :) Kyllä kannatti tehdä, kun se kesäkin vihdoin tuli. Juuri ompelin tytölle nuo samaiset sortsit. Ei mennyt kuin strömsössa, mutta valmista tuli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! No ei täälläkään niiden kanssa mennyt kuin strömsössä :D

   Poista
 4. Kauniita, kesäisiä ja tyttömäisiä ♥

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita! Tuo shortsimalli on minulla ollut työlistalla pitkään, mutta jospa jossain vaiheessa tulisi tehtyä. Tiedän, että tyttöset tykkäisivät tuosta mallista :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...