28.7.2014

Sifonkitoppi

  Ihana kesä ja hellettä. Ei sisällä viitsi istua ompelemassa. Tässä tekeleessä oli onneksi sen verran käsin ommeltavaa että sain ommella ulkonakin. Idea toppiin Burdasta, mutta siinä oli vain isot koot, joten sovelsin kaavan itse. Kankaat löytyivat ihan yllättäen :D omasta varastosta, pelkäästään muliinilankaa jouduin hakemaan kaupasta.   Topissa on päällyskangas läpinäkyvää ryppysifonkia ja vuori ja helmakaitale viskoositrikoota.
Nauha leikattu samasta viskoositrikoosta ja ommeltu paikalle etupistoin käsin.

  Tämän voi pitää joko lantiolle nostettuna kuten ensimmäisessä kuvassa, tai alas vedettynä kuin vikassa. Tykkään itse enemman ehkä tuosta ylimmäisesta tavasta.

  P.S. Todella, todella lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille! Kiitos kun liityitte seuraan, toivottavasti viihdytte :)

9 kommenttia:

 1. Toppi on kaunis! Olet jaksanut kärsivällisesti pistellä niin tasaisesti nuo pistot:) Olisikohan lie itselle tullut kiire pidentää piston väliä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle kävi just pain vastoin, välit meinasivat lyhentyä koko ajan :D Varmaan alitajuisesti epäilin että ne pidentyy ja sillä lailla yritin pitää ne tasaisina :D

   Poista
 2. Tosi hieno toppi, etupistot ovat erityisen hieno yksityiskohta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Krista! Minustakin tuollaiset yksityiskohdat ovat kivoja. Ja minä olen sitä mieltä että sinä olet noissa erityisen hyvä, sun ompeluksissa on aina se joku juju ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan ilmava toppi näille helteille. Kiva yksityiskohta nuo käsin tehdyt pistot. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis toppi, ihanan yksityiskohdan etupistoilla olet tehnyt. Edellisen postauksen mekkokin oli niin huikea (ja muutenkin löysin paljon mielenkiintoisia juttuja blogistasi), että täytyy kyllä jäädä seuraamaan blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Kiitos, kun liityit lukijaksi! Tervetuloa! :)

   Poista
 6. Tää on ihan huikee toppi! Mainiot lankatikkaukset, sopvat tosi hyvin! Jään minäkin lukijaksi fanittamaan

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...