9.8.2014

Hellemekko

  Kävin ruokaostoksilla kaupassa ja pysähdin katsomaan lehtihyllyä. Siellä oli Suuri Käsityölehti ja siinä mekko, sellainen joka oli pakko saada. Lehti lähti mukaan ja suoraan ruokakaupasta ajoin EK:seen. Kangasta sieltä ei löytynyt, onneksi, sillä kotona kaapissa olikin (yllätys!) sopivaa kangasta.
  Kaavaa en muokkaillut mitenkään, lisäsin vaan pituutta. Tein muutenkin ihan ohjeen mukaan, paitsi hameosan vuoritin ohuella puuvillalla. Samaa puuvillaa olkakaarrokkeissa. Mekon kangas on ohutta viskoosia. Lantiolla on kuminauhakuja. 
Helteet jatkukoon! :)

12 kommenttia:

 1. Mulla on samainen mekko odottamassa. Voipi tosin olla, että jää ensi kesään. Alkaa nuo ajatukset lennellä jo syksyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin alkaa minullakin. Viimeinen kesäinen ompelus tältä erää :)

   Poista
 2. Ihanat nuo olkapään paljettiosat. Minunkin täytyi eilen ruokaostosreissulla ostaa samainen lehti. Siinä oli monta hyvää kaavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on jo pari vikkoa kun ostin lehden. Olen vaan aika hidas ompelemaan :D Eli tämä kaava on heinäkuun lehdestä. Elokuun lehtiä minulla ei vielä ole, täytyypäs käydä ostamassa.

   Poista
 3. Minunkin on pakko hakea tämä lehti, vaikka ensi vilkaisulla en löytänyt mieleisiä malleja siitä. Tämä mekko muutti mieleni heti, tällainen on saatava! Ihana mekko, paljetit on kaunis lisä. Ja kangas <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna! Minäkin tykkään kankaasta :) En tiedä onko sitä lehtiä enää myynnissä (7/2014), mutta hamstereista saa ostettua ihan varmasti ;)

   Poista
 4. Tosi ihana: romanttinen, kaunis ja naisellinen mekko! Ihanan iloiset kuvat myös, saa hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko ja aivan ihania nuo olkapään paljettikoristeet. On niin mukava kun saa jostain inspiksen ja lopputuloskin on ihana :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis mekko paljetteineen kaikkineen :)

  VastaaPoista
 7. Komppaan edellisiä: tosi kaunis mekko, käy sulle hyvin.

  VastaaPoista
 8. Huisin kaunis mekko ja sopii sulle todella hyvin; värit, malli & kaikki.

  VastaaPoista
 9. Täällä yks mekkohullu ihastelee, kaunis!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...