14.10.2014

Paitoja

  Ompelin itselleni pari paitaa neuletakin alla pidettäväksi. Ei kyllä kummastakaan tullut sellaista, mitä visiossa oli, mutta ihan kivoja kuitenkin. Tätä ensimmäistä ommellessa suunnitelmat vaihtui tiuhaan ja lopputulos on paljon yksinkertaisempi kuin alkuperäinen ajatus.  Kankaana EK:n suht edullista ohutta polyesteria. Kuosista en niin valita, mutta väreistä kyllä.


  Pääntiessä ja hihoissa resorit. Kivalta näyttää mielestäni joustomattomankin kankaan kanssa. Kaava Burdan.


  Facen ompeluryhmässä oli jonkun aikaa sitten käyty keskustelua siitä minkälainen blogi on hyvä blogi. Muutama oli mainninut että olisi kiva nähdä koko setti stailattuna. No, minäpäs yritän ;) Tuolla tavalla ajattelin sitä paitaa pitää.


  Toinen paita vielä höyheniä-painatuksella. Ostin Sinnellista kaksi erilaista höyhen-leimasinta ja niillä tein tämän kuvan ruskealla kangasvärillä. Lopuksi vielä sotkin siveltimellä kullanvärisellä kangasvärillä hieman sieltä täältä.


  Ompelun kanssa ei mennyt ihan putkeen. Eka kaava millä tein olikin aivan teltta (Boutique-lehdestä), onneksi sain puolivalmiista teltasta, eiku paidasta, leikattua toisella kaavalla istuvamman.


  Ihan yksinkertainen malli, kaava ilman muutoksia, paitsi hihat lyhyenä. Ottobre 5/2013. Seuraavaan levennän kaavaa hieman hartioista. Kangas Ek:sta, lirua viskoositrikoota.
13 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Tuo sulka painatus on kyllä todella kaunis! Minä itse en ole oranssin ja kullan ystävä, mutta tuossa paidassasi ne ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kikka! En minäkään ole oranssin ja kullan ystävä, halusin vain kokeilla leimasimella painatusta johonkin, ja toi kangas osui käteen ekana :D Ja kulta sen takia kun sopii oranssiin :D Mutta lopputulokseen olenkin tosi tyytyväinen.

   Poista
 2. Minäkin ihastuin tuohon sulkapainatukseen. Osallistupa sillä Mallikelpoisen tämän viikon haasteeseen. Sopisi siihen kankaan kuviointiteemaan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin ajattelin että sinne se olisi just sopiva :D Mutta ei varmaan voi, koska postasin tämän ennen tehtävänantoa. Kiitos Pikku Akka!

   Poista
 3. Tosi huikeita paitoja, minäkin tykkään erityisesti tuosta oranssista. Siististi olet saanut tehtyä tuon painatuksen, minullakin on hakusessa kivoja leimasimia, kun on pitänyt myös kokeilla leimasin painantaa kankaalle. Täytyykin seuraavalla Sinellin reissulla katsoa vähän tarkemmin niitä aikuisille sopivia leimasimia, yleensä kun tulee vaan katsottua, mikä olis lapsille kiva askarteluun :). Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Tuossa yhdessä kohdassa on vähän sotkua kun en muistanut ottaa lisää väriä leimasimelle ja piti painaa kahdesti samaa höyhentä, enkä tietenkään osunut, mutta ei kerrota sitä kenellekaan :D Sinellissa oli paljon kivoja leimasimia, harmi vaan kun ne ovat niin hintavia :/

   Poista
 4. Kauniita paitoja! Ihana tuo painatus!!!

  VastaaPoista
 5. Molemmat paidat ovat ihania! Minutkin kyllä valloitti tuo oranssin paidan painatus. Mahtava idea käyttää leimasinta, täytyy itsekin joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Ou Vau! Tuo oranssi paita on ihan huikee, tosi upee! Ja totta kyllä muuten että noi "kokonaan stailtut" kuvat on ihan kiva lisä, empäs oo itekään sellasta aiemmin tullut ees ajatelleeks :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat paidat ja ihailen kokonaisuusajattelua!

  VastaaPoista
 8. Kiva idea ja siististi toteutettu painatus! Kiitos vinkistä

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...