9.10.2014

Voi minionit!

  Oletteko nähneet Itse Ilkemys-elokuvan? Me katsottiin kaksi kertaa kumpikin osa. Ja minioneista ei voi olla tykkäämättä, ei :) Ja tottakai piti tilata minionit-trikoota heti kun sellainen kaupaan oli ilmestynyt.  Ompelin siitä tyttölle tunikan. Hihat leikkasin meleeratun harmaasta trikoosta, samanvärisestä resorista tein leveän kaitaleen helmaan. Kaikki saumat tikkasin päällipeitetikillä. Kyllä me lopputuloksesta tykätään ;)  Ja vielä toinen tunika digipainetusta trikoosta myös. Kaarevalla helmalla, niin kuin nyt kuuluu olla (kiertelin kaupoissa inspiraatiota etsimässä, tunnustan).
  Molempien tunikoiden kaavana on Ottobren Fall Basic (4/2013), leveys koon 122 mukaan ja pituus 128 (helmaan ja hihaan lisäsin vielä pari senttiä pituutta, mutta olisin voinut olla lisäämättäkin, nyt on vähän turhan paljon kasvunvaraa, tyttö on 124cm pitkä).
   Ja vähän mittoja, jos joku innostuu ompelemaan samankaltaisia: minioneissa helmakaitaleen korkeus 10cm ja pituus 32cm x 2, hihan resori 8cm korkea.  Yksisarvisissa sivusauman pituus 41cm, ja helma edestä 4cm lyhyempi ja takaa 5cm pidempi, eli 9cm eroa.
  Minionit ostettu tästä, tosin just nyt näyttää olevan loppu, yksisarviset hamsuista, harmaa trikoo ja resori Eurokankaasta. Kuvan farkut kaupasta ostettuja.

11 kommenttia:

 1. Ihania! Varmasti tytölle mieluisia. Tuo kaareva helma meilläkin on Neidolla ollut tilauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö tykkää todella paljon :) Kaareva helma kyllä näyttää hyvältä, kannattaa toteuttaa neidon tilaus ;) Kiitos Pikku Akka!

   Poista
  2. Anteeksi siis Neidon, isolla tottakai :)

   Poista
 2. Molemmat on kivoja! Kaareva helma näyttää hyvälle digiprinttipaidassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Minustakin se näyttää hyvälle :)

   Poista
 3. Здоровские наряды!
  Мне очень нравится Ваше творчество!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Спасибо! Очень приятно слышать! :)

   Poista
 4. Hei, hieno blogi sinulla. Ammattimainen työnjälki ja upea värien käyttö. Alkoi kiinnostaa tuo tasosauma, jota käytät trikoissa. Sen saa aikaan ilmeisesti uusimmilla saumureilla, mitkä ompelukoneet sinulla on käytössäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa tehdä postaus minun koneista ja ompelutilasta ja jne, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi :/ Pitäisi kyllä nyt skarpata :)
   Tälläistä päällepeitetikkiä tekee Janome 1200. Se on yhdistelmäsaumuri, eli samassa koneessa on saumuri ja peitetikkikone.

   Poista
 5. Oi mahdoton miten kivat. Peitetikkikone antaa kyllä sen viimeisen ihastuttavan silauksen! En ole uskaltanut minioneja tilata,mutta yhdistettynä tuohon harmaaseen on tullut mitä ihastuttavin kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun oli ihan pakko niitä tilata, sen verran tyttö noista tykkää :D Harmaa rauhoitaa kokonaisuuttaa, se on totta.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...