24.3.2015

Vaatteitta eskarilaiselle

  Hiljasta on ollut täällä. Ei se kuitenkaan tarkoita etten ommellut mitään. Ommeltu on ja vaikka kuinka paljon. Kaikki tyssäsi kuvien ottamiseen, talven pimeässä kun siitä ei meinää tulla mitään. Meidän asunnossa on suht pienet ikkunat ja kerrostalon pihalle ei viitsi mennä naapureita viihdyttämään kuvauspuuhilla. Nyt kun on valoisampaa, pitäisi vaan muistaa kuvata kaikki mitä on tullut ommeltua ja laittaa tänne blogiin. 
  Nämä kaksi settiä ompelin tytölle ajat sitten ja ne ovat olleet jo ahkeraassa käytössä :)  Tätä hiiritrikoota katselin sillä silmällä jo silloin kun se oli kaupoissa myynnissä. Silloin jäi ostamatta, mutta nyt sain sen kangasvaihtareista. Hihat metsolan raitatrikoosta. Kaava ottobren Flycatcher (3/2014), vain hihat muokkasin pitkiksi. Hauskanmuotoinen tämä tunika on, tykkään. Itsellenikin haluaisin tuollaisen. Legginsit velouria ja lahkeensuissa resorit.  Violetin joustocollegen tilasin Fabriinalta (harmittaa vietävästi, tämä lempikangaskauppani lopettaa toimintansa tämän vuoden aikana) ja kokeilin Hop and Jump-kaavan uusimmasta lasten Ottobresta. Kaava on kiva, vaikutti vaan leikkuuvaiheessa lyhyehköltä, niin lisäsin "kasvunvaran" ja sitähän tuli aivan liikaa. No, parempi liian pitkät housut kuin liian lyhyet, eikö niin? Solmimisnauha Tigerista. Housujen pariksi digitrikoosta peruspaita.

10 kommenttia:

 1. Onpas kivat eskarilaisen kamppeet! Niin hyvin sopivat yhteen. Hyvä hoksaus tuo housun nauha - niin tyttömäinen.

  VastaaPoista
 2. Kauniit asukokonaisuudet.Tunikan ottaisin itsellenikin!

  VastaaPoista
 3. Kauniita asuja ja tyttömäisiä yksityiskohtia:-) Onpa harmi kun Fabriina lopettaa. Itsekin joskus olen sieltä tilannut jotain.

  VastaaPoista
 4. Sinä osaat kyllä tehdä niin loppuun asti mietittyjä asuja! Ihania molemmat! Tuo tunikan kaava alkoi nyt kiinnostamaan minuakin. Mainio tuo taskuratkaisu.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää :) Solmimisnauha on kiva yksityiskohta! Tuollainen vastaavantyyppinen tunikakaava on naisten Ottobreessä ollut. Minulla on se tuolla piirrettynä, mutta enpä ole vielä saanut päätettyä kankaita ja ommeltua.

  VastaaPoista
 6. Minäkin ottaisin tuon mallisen tunikan mielelläni! Ihania vaatteita kaikki, ihailen edelleen sinun siistiä ompelujälkeäsi!

  VastaaPoista
 7. Ihanat setit, molemmat! Minulla on myös tuo housukaava piirrettynä ja näyttääkin oikein hyvältä. Tunikaa ei ole tullut vielä kokeiltua mutta ehkä nyt täytyy. :)

  VastaaPoista
 8. Kauniit setit! Kiva idea tuo housujen somimisnauha :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...