2.4.2015

Tylliä, koristekiviä ja paljetteja

  Neidille kaverisynttäri-kutsuja satelee, ja sehän on hyvä syy ommella hänelle uusi mekko. Varsinkin kun ne kaikki aikaisemmin ompelemani ovatkin jo pieniä. Mekko valmistui viime viikolla juhlia edellisenä päivänä, enkä ehtinyt kuvata sitä ennen niitä. Onneksi ei sotkeutunut herkkuihin ja sain kuvat jälkeenpäinkin :) Nyt on jo toisetkin juhlat siinä juhlittu.
  

  Puntaroin luonnonvalkoisen ja harmaan trikoon välissä ja harma voitti. On se käyttönöllisempi tälläisenä pitkähihaisena. Trikoo Jyväskylän Kangaskaupasta, musta kimalteleva tylli löytyi joskus Ek:n palalaarista ja aivan ihanan leppäkerttu-strassisilityskuvion ostin joku aikaa sitten Pietarista.

  Lisää kimalletta. Ette ikina arvaa, millä kirjaimella neidin nimi alkaa ;)


  Mekkotehdas-blogissa näin joskus paidan jossa oli paljettikankaasta aplikoitu numero eteen ja idea meni heti to do-listalle. Nyt sain aikaiseksi kokeilla. Ensin silitin kirjaimen kaksipuolisella liimaharsolla kiinni paitaan ja sitten tikkasin reunat suoralla. Kiva tuli, vaikka olikin hieman työlästä nyppiä leikatut puolikkaat paljetit pois reunoista ;) Paljettikangas Ek:sta. Housut ovat aikaisemmin ompelemani.


11 kommenttia:

 1. Oi, niin ihanat molemmat! Mä niin haluisin myös päällipeitetikin, haaveilu jatkuu :) Tosi siistiä ompelujälkeä taas!

  VastaaPoista
 2. Лена, давно не писала, но каждый раз с интересом слежу )
  Интересная буква А. Скажи , а как такая буква в стирке?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. На фотографии футболочка уже разок постирана и с буквой ничего не случилось. Это такая ткань-сетка на которую пришиты пайетки. Сначала я приклеила её флизофиксом, а потом отстрочила по краю.

   Poista
 3. Uuh. Todella upeita molemmat!

  VastaaPoista
 4. Voi että, sinä teet aina niin siistiä jälkeä! Kuin kaupasta ostettuja, mutta hienompia :).
  Tuollaista helmaa olen itsekin suunnitellut tekeväni omille balleriinoille, vielä pitäisi löytää jostain pehmeää pinkkiä tylliä.

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoja ja viimeisen päälle tehtyjä taas kaikki!

  VastaaPoista
 6. Ihanat molemmat asukokonaisuudet, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin alan vähitellen lämmetä noille paljeteille. Strasseihin ihastuin jo joulun alla. Todella ihastuttavia vaatteita. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kaikille ihanille kommentoijille! :)

  VastaaPoista
 9. Otsikosta olisi voinut ajatella jotain ihan muun tyylistä vaatetta, mutta olisi pitänyt arvata, että pettämätön tyylitajusi on taas ollut valloillaan. ;) Ihania vaatteita! Tein juuri tuollaisen paljettitunikan tyttärelleni hänen nimensä ekalla kirjaimella. :)

  VastaaPoista
 10. Tyylikkäitä ja tyttömäisiä vaatteita. Tuo paljettikirjain, en olisi ikinä ajatellut sen olevan noin "yksinkertaista". Laitetaanpa samantien muistiin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...