1.5.2015

Kissa ja lintu

  Laiskottelin alkukeväästä blogin pitäämisen suhteen, mutta ompelin ahkerasti. Seurauksena nyt niitä bloggaattomia ompeluksia jonoon asti. Tämä mekko valmistui jo pari kuukautta sitten.


  Tyttö tilasi mekon koiran kuvalla, tein kuitenkin kissan. Jotenkin kissoja on helpompi aplikoida kuin koiria? Siitä huolimatta meinasi kärsivällisyys loppua kesken, on noissa aplikoineissa näpertämistä :D Huhuh. Kun aplikaatio oli valmis, ompelin mekon kasaan jo hampaita kiristäen. Lopputulos kuitenkin palkitsee vaivan. Ja paras palkinto on tietysti se, että tyttö tykkäää mekosta todella paljon.


  Mekko on tehty verourista (Fabriinasta ostettu), samoin aplikaatio on velouria. Kaavan muokkailin jostain paidan kaavasta (jos muistan oikein, Fall Basic, Ottobre 4/2013). Kuva löytyi netistä.

11 kommenttia:

 1. Лена,как обычно очень интересно.
  Для знатаков финского )) расскажи, что это? Аппликация? Своя, готовая?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Спасибо! Похоже надо начинать и по-русски писать тоже :) Сама аппликацию делала, а как же ;) Рисунок нашла в интернете.

   Poista
  2. Да, много русских заглядывает))

   Poista
  3. Красотища! Такой хороший детский рисунок. И такое хорошее взрослои исполнение.
   А по-русски, может коротко?

   Poista
 2. Aivan mielettömän hieno applikaatio!

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kyllä upea kädenjälki näissä töissäsi! Applikointi niin taitavasti ja siististi tehty! Itse en ole pitkään aikaan lapsille tehnyt vaatteita, kun olen täyttänyt omaa vaatekaappia. Mitenköhän itseltä applikointi enää onnistuisi. Olen kyllä itsekin huomannut, kun jaksaa vain tarkasti yrittää näpertää, ja vaikka usko meinaa välillä loppua, niin lopputulos on yleensä kuitenkin palkitsevaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Villa Pipo! Juuri näin, pitää vain jaksaa näpertää, siistiä tulee :D Mun on ihan vain pakko näin tehdä, koska en kestä ollenkaan jos jossain jotain epäkohta...
   Sehän on hyvä jos itselle teit vaatteita! Minäkin nyt teen itselleni, vaikka tykkään enemman ommella tytölle. Itselle on jotenkin vaikea saada sellaista mitä tulee oikeasti pidettyä. Lasten vaatteet ovat helpompia :)

   Poista
 4. Простое платье украшает великолепно исполненная аппликация!
  Шовчики ровненькие-заглядение!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Спасибо! Аппликация отняла много сил, но получилась хорошо, да :D Я сама очень довольна и дочка тоже :)

   Poista
 5. Upea applikointi mekkoineen! Vaivannäkö kyllä on kannattanut tässä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...