30.6.2015

Vauhtipaitoja

  Miksi "vauhti"? No niin ainakin minusta tuntui kun yritin ehtiä tytön perässä kameran kanssa. Ei ollut helppoa, mutta sainpas kuitenkin muutaman hyvänkin kuvan.  Ihan perus paitoja siis, mutta niin tarpellisia. Tai ainakin toivotaan niin että niitä lyhythihaisia vielä tarvitaan tänä kesänä.
  Kaksi ensimmaista tehty Neon Stripes-kaavalla. Tiikeritrikoo Seliasta ja takakappaleen oranssi trikoo KVK:sta, ananas-trikoo Käpysen. Kaksi muuta paitaa ommeltu jollain Ottobren raglan-kaavalla ja niiden kankaat kangasvaihtareista tulleet. Housut H&M.

  Lämmintä ja hauskaa kesän jatkoa kaikille!

21 kommenttia:

 1. Vauhti pitää lämpimänä koleampinakin kesäpäivinä. Nättejä paitoja!

  VastaaPoista
 2. Hauskat kuvat, hyvin sait liehuvat hiukset ikuistettua! Paidat on yksilölliset ja mielenkiintoiset, suoraan sanottuna ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Usein kyllä en ehdi tai muista niitä kameran asetuksia miettimään, kun tilanne on jo ohi, mutta tällä kertaa onnistuin :D

   Poista
 3. Ihania kesäpaitoja ja kuvat on kyllä niin ihania :)

  VastaaPoista
 4. Ihania paitoja ja ihanan vauhdikkaita kuvia! Perusvaatteet on niitä, joille tulee aina eniten käyttöä. Ihastelen aina vaan sun äärettömän siistiä ja hyvin viimeisteltyä jälkeä. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania paitoja ja ihanan vauhdikkaita kuvia! Perusvaatteet on niitä, joille tulee aina eniten käyttöä. Ihastelen aina vaan sun äärettömän siistiä ja hyvin viimeisteltyä jälkeä. :)

  VastaaPoista
 6. Ihania paitoja ja ihanan vauhdikkaita kuvia! Perusvaatteet on niitä, joille tulee aina eniten käyttöä. Ihastelen aina vaan sun äärettömän siistiä ja hyvin viimeisteltyä jälkeä. :)

  VastaaPoista
 7. Todella ihania paitoja, näitä t-paitojahan sitä aina tarvitaan. Kauniista kankaista olet ommellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Pipo! Tyttö itse valitsi ne pinosta. Minäkin tykkään näistä kankaista :)

   Poista
 8. Kuvat ja paidat sopivat tunnelmaltaan toisiinsa täydellisesti! Ihanan raikkaita ja kesäisiä paitoja! Kuvaatko noita liikekuvia millä asetuksilla? Käytätkö kameran automaattista liikekuvausta vai manuaalisäätöjä? Niin selkeitä, minä en ole vielä onnistunut saamaan kuin suttuisia liikekuvia.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Hanna Mi! Objektiivi pitäisi olla riittävän valovoimainen tai sitten ulkona todella valoisaa. Minulla on Nikonin tämä objektiivi. Laitan kameran A (aukon esivalinta) tilaan ja katson millä aukolla olisi sopivan lyhyt valoitusaika, 1/320 vähintään. 1/500 tai lyhyempi vielä parempi. Jatkuva tarkennus ja sarjakuvaus päälle. Kokeile näillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vastauksesta! Mulla löytyy sama objektiivi, kokeilen noilla säädöillä seuraavan kerran, kun poikaa kuvaan :)

   Poista
 10. Toinen toistaan ihanampia paitoja! Itselläni odottaa myös tuo tiikeri kaapissa. Kiva idea yhdistää se oranssiin! Aurinkoisia kesäilmoja sinne :)

  VastaaPoista
 11. Kivoja paitoja ja ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
 12. Ihania paitoja ja tosiaan hienot kuvat (:

  VastaaPoista
 13. Замечательные футболки, Вы большая умница! Тигр - мой фаворит. Хочу отметить еще аккуратность Ваших изделий, браво!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...