13.7.2015

Kesäisiä toppeja

Vaikka kylmä on tämä kesä, pidän neuletakkien alla silti hihattomia tai lyhythihaisia paitoja. Tuntui että niitä saisi olla enemmänkin, joten ompelin muutaman.


  Tämän solmupaidan kaava löytyi Burdasta ja oli kokeilulistalla jo pitkään. Muuten tuli hyvä mutta varmaan minun olisi pitänyt ottaa kokoa isompi kaava, sillä tästä tuli turhan slimmi. Varsinkin kun on pakko pitää alla toppia. Lehden kuvassa paita oli väljä ja laskeutui kauniisti... Ruusutrikoo EK:n palalaarista.
  Minulla ei ollut sopivanväristä toppia alle, niin ompelin sellaisen. Oranssi interlock lojui kaapissa niin pitkään etten edes muista mistä se on tullut.  Joskus tekee mieli käyttää pois kaapista kaikki epämääräiset kangaspalat. Tämän seuraavan kanssa kävi just noin. Koska pala oli liian lyhyt. koitin pelastaa tilanteen kanttaamalla helma resorilla. Tein myos olkakaarrokeet yksivärisestä trikoosta. Tämäkin kangas EK:sta ja kaava Ottobresta (2/2015).  Viimeisen paidan kaava Ottobren Summer basic. Kangas on minusta todella kaunis (Fabriinasta joskus tilattu viskoositriko), joskin ehkä toisenmallisessa vaatteessa olisi päässyt oikeuksiinsä paremmin? Kovassa käytössä kyllä tälläisenäkin jo :)14 kommenttia:

 1. Taas olet ommellut tosi kauniita paitoja. Olet niin hoikka, ettei tuo ruusupaita näytä yhtään liian slimmiltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se sillä tavalla, mutta kun kuvittelin se ihan erilaiseksi Burdan kuvan perusteella :) Kiitos!

   Poista
 2. Kauniita toppeja ja paitoja, niin huolellista työtä!

  VastaaPoista
 3. Upeita taas ja erityispeukutukset hienolle epämääräisen palan käytölle! Ei näytä yhtään siltä, että olisit yrittänyt pelastaa tilanteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo yritys oli onnistunnut yritys :D Epäilin että topin pituus ei silti riitä, mutta nyt se on käytössä ja on hyvä :)

   Poista
 4. Kaunis malli tuossa burdan ekassa paidassa, ei näytä kyllä yhtään liian slimmille päälläsi. Olen itse kyllä huomannut että burdan malleissa on minulle ainakin vähän turhan kapeat vyötäröt jos muuten käy hyvin päälle, ainakin juuri puseroissa. Ja viimeisen topin kangas on superkaunista! Upeita ompeluita olet tehnyt jälleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Pipo. Kyllä, Burdan kaavoja harvoin joutuu kaventaa vyötäröltä, tosin kuin Ottobren :D

   Poista
 5. Ihana tuo alin paita varsinkin, kangas on tosiaan kaunis!

  VastaaPoista
 6. ЗдОрово! Блузки великолепные!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Спасибо! Правда это лето (здесь во всяком случае) такое холодное, что с короткими рукавами и не походишь :/ :)

   Poista
 7. Kauniita paitoja! Pyörittelin tuota samanlaista ensimmäisen kuvan ruusukuosia käsissäni, mutten keksinyt siitä silloin mitään. Nyt harmittaa, etten ostanut. Kuosi ja paidan malli näyttävät nimittäin niin hyvälle!

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä löytänyt sinulle sopivia, kauniita kukkakuosia. Tekemäsi paidat istuvat sinulle just eikä melkein. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...