24.8.2015

Koululaiselle

  Koko kesän suunnittelin ompelevani ennen koulun alkua tytölle kasan uusia vaatteita. Koulu on jo alkanut, mutta valmiina ovat vain yhdet housut ja yksi paita. Onneksi vanhatkin vaatteet mahtuu vielä päälle. Uusille olisi kuitenkin tarvetta, sillä tytön lempivaatekappale, collegehousut, eivät valitettavasti käytössä kovin pitkään siistinnäköisenä pysy.


  Ompeluinto hieman laantui kun kaapista ei löytynytkaan paljon housuiksi sopivia kankaita, vaan muutama punaisen eri sävyistä collegepalaa. Uusia kankaita postista odottelessa sain nämä valmiiksi.
  Paidan trikoo ja joustocollege EK:sta, raitaresori Jyväskylän kangaskaupasta.

11 kommenttia:

 1. Ihan sama juttu minulla! Suunnitelmissa oli olla kaikki valmiina ennen koulun alkua, mutta vasta eilen pääsin aloittamaan... Hyvät ilmat vähän sotkivat ompeluaikatauluja.. Ihanat vaatteet olet taas ommellut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Joo, tähän ei pätenyt "hyvin suunniteltu- puoliksi tehty" :D

   Poista
 2. Отличные обновки! Как обычно жизнерадостные) обожаю твои новости.
  Лена, не помню, спрашивала ил нет. У тебя оконтовыватель или ты руками гороовины, рукава и пр?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ой, спасибо! :) Да, у меня есть окантовыватель. Незаменимая вещь! Иногда правда и вручную делаю, как например в этих штанах карманы, когда слишком толстая рибана.

   Poista
 3. Nätit vaatteet olet tehnyt. Onko tuo housun nyöri kengännauhaa vai mitä se on? Mistä olet hankkinut nuo värilliset sirkkarenkaat? Mulla iski nyt vissiin kyselyikä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyllä, nyöri on kengännauha. Muistaakseni Tigerista. Sirkkarenkaat ostin Sinellistä, mutta löysin vain yhden ainoan pakkauksen koko myymälästä. Siinä oli 5 väriä, 4 kpl jokaista, Rayher-merkkistä. Mutta ei ole hyviä, en onnistunut laittaa ne siististi. Kunhan voisi harjoitella, mutta äkkiähan ne loppuu. Mulla on muuten Karnaluksista valkoisia ja mustia ja sama juttu :( Ei mene siististi, ei vasaralla ja omalla työkalulla, eikä Prymin pihdeillä.

   Poista
  2. Ok. Tuo kengännauhanyörinä on tosi kiva idea. Pitääpä laittaa muistiin itselle. :)

   Poista
 4. Мне очень понравился комплект!
  Сочно, ярко! Самое главное-аккуратно...
  Спинка свитшота покорила.
  Надо себе подобное что-то сшить.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Спасибочки! Мне тоже такие спинки нравятся. А ярко потому, что в шкафу не нашлось другой ткани на штанишки :D Пришлось заказывать, ждать.... A пока ждала, хоть эти сшились, а то уже носить нечего, можно сказать ;)

   Poista
 5. Лена, какие классные обновки! Стильно и профессионально исполнено))

  VastaaPoista
 6. Näissä kivoissa vaatteissa onkin ihana koulussa olla! En minäkään sitten ehtinyt tekemään puoliakaan vaatteista, mitä piti ennen eskarin alkua. Onneksi on niin lämmintä ollut ettei niitä lämpimämpiä vaatteita ole edes tarvinnut :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...